Musicalnieuws.nl

Guilty Pleasure kickstart het nachtleven met groots bevrijdingsfeest

De bevrijding is nabij! Op vrijdag 25 februari geeft Guilty Pleasure Festival op de dag dat het nachtleven officieel haar deuren opent, het startschot van de roaring 20's van de 21ste eeuw. Dit doen ze met een "onverantwoord extraordinair bevrijdingsfeest" in Gatsby stijl op een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is: Het Sieraad.

Het programma
Je knalt je nieuwe leven in met FeestDJRuud, Jody Bernal, Trafassi, Def Rhymz, Irwan en nog veel meer bekenden uit het Guilty Pleasure scala. Ook mag op de laatste vrijdag van de maand Edelwise niet ontbreken op hun welbekende thuisbasis. Zij nemen de Silent Disco voor hun rekening.

Over-de-top openingsbal
Het bevrijdingsfeest van de 21ste eeuw hint naar een sjieke dresscode. Met 'overdressing is de dressing' lijkt het bruggetje naar een over-de-top openingsbal compleet. Verwacht alles wat je de afgelopen 2 jaar gemist hebt verpakt in 1 knotsgekke nacht met de beste partystarters uit het nachtleven.

De locatie
Meer art deco dan het Sieraad wordt het bijna niet. Het unieke pand werd in de vorige jaren 20 in de zeer iconische Amsterdamse stijl gebouwd en is dan ook de perfecte plek voor een bevrijdingsfeest met stijl.
Guilty Pleasure presents: The Great Reset

25 februari 2022
22:00 - 05:00
Het Sieraad
Postjesweg 1
1057DT Amsterdam

Line-up:
FeestDJRuud
Jody Bernal
Def Rhymz
Trafassi
Irwan
Rob Black
Alamaison
Aiscream
Mikey Nice
Dylan Lucky
Guilty Pleasure Soundsystem
& many more

Tickets & info: www.guiltypleasure.nl/thegreatreset