Musicalnieuws.nl

Grote sterrencast in Tilburg tijdens eerste editie Nederlands Musical Talent Gala

Met onder anderen Freek Bartels, Stanley Burleson, Paul Groot, Anouk Maas, Jonathan Demoor, Michelle van de Ven, Yoran de Bont, Luc Steegers, Linda Verstraten, Jeske van de Staak, Willemijn Maandag en the Jukebox Boys.

Zaterdag 1 juli verzamelt de Nederlandse musicalwereld zich in Theaters Tilburg voor het Nederlands Musical Talent Gala. Deze feestelijke avond, voor iedere musicalliefhebber toegankelijk, geeft een preview van de liedjes van een groot aantal musicals die komend theaterseizoen te zien zijn. Vele musicalsterren staan deze avond op de planken en brengen nummers uit de musicals My Fair Lady, Sweeney Todd, From Sammy with Love, Titanic, You’re the Top, Liesbeth, de Musical en Was getekend, Annie M.G. Schmidt. Naast de grote sterren is een speciale rol weggelegd voor studenten van de Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Een musicalgala met groot orkest
De avond krijgt grootse allure door de muzikale begeleiding van het Festival Orkest van het Zuiden, bekend van de populaire Kruikenconcerten en het Koningsdagconcert 2017.

Award
Een speciaal moment in het programma is de uitreiking van een award aan diegene die een grote bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van muziek- en musicaltheater in Nederland. Wie de award in ontvangst mag nemen houden we natuurlijk nog even geheim.

Nederlandse Musical en Muziektheaterdagen
Het Nederlands Musical Talent Gala is een eerste stap in de ontwikkeling van de Nederlandse Musical en Muziektheaterdagen, waarin dit gala een vaste plek zal gaan innemen. De Nederlandse Musical en Muziektheaterdagen zijn een gezamenlijke ambitie van de gemeente Tilburg, Theaters Tilburg, Fontys Hogeschool voor de Kunsten en vooraanstaande Nederlandse musicalproducenten.

Tickets en info
Benieuwd naar de musicals van volgend theaterseizoen? De talenten van morgen zien? Zorg dan dat je deze bijzondere avond niet mist! Aanvang van de avond: 20:15u. Tickets zijn te koop op www.theaterstilburg.nl. Ticketprijzen: 1e rang: €34,50, 2e rang: €32,00, 3e rang: €29,50. Jongeren: €25,00. Volg @musicaltalentgala op Facebook en Instagram voor meer informatie en de laatste updates.