Musicalnieuws.nl

Grote belangstelling van genodigden en pers voor première De Tante van Charlie

Het is zover. Vandaag mogen Hugo Sigal, Karel Deruwe, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Annemarie Picard, Margot Hallemans, Thomas Van Goethem en Ken Verdoodt eindelijk in première met de theaterkomedie De Tante van Charlie. Iedereen was benieuwd hoe deze topcast o.l.v. regisseur Dirk Lavrysen het er vanaf zou brengen in de komedie De Tante van Charlie.

Het publiek zag een schitterende komedie die helemaal past in het humoristische repertoire van het succesvolle theatergezelschap De Komedie Compagnie. De Tante van Charlie is vijf weken lang te zien in Theater Elckerlyc, tot en met 10 december.
 
DE TANTE VAN CHARLIE - EEN EIGENTIJDSE KOMEDIE 
De Komedie Compagnie kijkt uit naar De Tante van Charlie. En gelijk hebben ze. Het oorspronkelijke stuk van auteur Brandon Thomas werd grondig bewerkt door "komische experten eersteklas" Dirk Lavrysen en Jan Van Dyke tot een eigentijdse, spitsvondige komedie. Bovendien kreeg het publiek er een mooie mix van gevestigde waarden en aanstormend talent als Margot Hallemans (Familie), Thomas Van Goethem (DisneyJR) en Ken Verdoodt (Familie) te zien. 

"THE MOTHER OF ALL COMEDIES" IN EEN HEDENDAAGS JASJE VAN DE HAND VAN JAN VAN DYKE EN DIRK LAVRYSEN
Twee studenten, Charlie en Wannes, vullen hun dagen met fuiven in plaats van studeren. Ze betrekken een hypermoderne loft op het eilandje in Antwerpen die weliswaar nog niet helemaal afgewerkt is. Er mankeert van alles waarvoor Rik de Syndic, verantwoordelijke van het gebouw, te pas en te onpas voor een oplossing moet zorgen. Oplossingen voor de onafgewerkte loft maar ook oplossingen voor de liefdesperikelen van de hopeloze studenten. En dan komt de tante van Charlie op bezoek...

PRAKTISCHE INFORMATIE DE TANTE VAN CHARLIE
DE TANTE VAN CHARLIE vanaf 11 november tot en met 10 december 2017 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie - www.theatertainment.be
Scenario: Jan Van Dyke en Dirk Lavrysen
Regie: Dirk Lavrysen
Met: Hugo Sigal, Jan Van Dyke, Karel Deruwe, Britt Van der Borght, Annemarie Picard, Ken Verdoodt, Margot Hallemans en Thomas Van Goethem

TICKET INFO
Vanaf 11 november tot en met 10 december 2017,  voorstellingen om 20u15 of om 15u15
Locatie: Theater Elckerlyc - Frankrijklei 85 – Antwerpen
www.elckerlyc.be of bij Theater Elckerlyc op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).

Ook  aan de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei
Tarieven vanaf 19 euro (inclusief reservatie, exclusief verzending)

Tickets, info en speelkalender: www.elckerlyc.be - 070 691 002 (max. 0,30 euro:min) 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025