Musicalnieuws.nl

Grootste Studio 100 klassiekers in unieke “slaapliedjes” versie

Vandaag verschijnt het album Studio 100 Slaapliedjes met daarop 20 speciale instrumentale versies van de grote hits die in de afgelopen 25 jaar zijn uitgebracht door onder andere K3, Kabouter Plop, Mega Mindy en Piet Piraat. De unieke instrumentale versies op het album zijn op zo’n manier gearrangeerd dat ze als slaapliedjes zijn te gebruiken.

Het is de eerste keer dat er een album met daarop slaapliedversies van Studio 100 hits uit wordt gebracht. Vanaf nu kunnen fans dus niet alleen met de liedjes meezingen, maar kunnen de allerjongste fans ook heerlijk wegdromen bij de unieke nummers. 
 
Voor de bijzondere sound van deze opnames is een origineel instrumentarium ingezet: snaar- en blaasinstrumenten voor de melodie, een tamboerijn en een shaker voor het ritme. Daarnaast hoort de aandachtige luisteraar ook de zachte klanken van een xylofoon, metallofoon, vibrafoon en een triangel. 
 
Op het album staan onder andere instrumentale versies van Ik ben Mega Mindy, Het Huis Anubis, Oya lélé, Het Ploplied, Piet Piraat, Waterval en vele andere bekende songs. 
 
Vele ouders zullen dankzij dit album hun heel jonge kinderen in slaap kunnen wiegen op de tonen van de grootste Studio 100 hits uit hun eigen jeugd. 
 
De Studio 100 Slaapliedjes CD is vanaf vandaag overal verkrijgbaar en is ook te beluisteren op de bekende streamingsplatformen. 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025