Musicalnieuws.nl

Goede energie in herneming 'MAMMA MIA!' met oa Dorian Liveyns

Vanaf 12 augustus 2022 herneemt de geliefde Vlaamse versie van de musicalsensatie ‘MAMMA MIA!’ in Stadsschouwburg Antwerpen en aansluitend ook in Trixxo Theater Hasselt.

Door overlappende agenda’s moest er hier en daar wat geschoven worden in de cast, maar Mamma Mia is terug en hoe! Met een tweetal nieuwkomers in rol van Sky zien we Dorian Liveyns en Maja van Honsté straalt als Rosie.

Dorian Liveyns de echtgenoot van James Cooke, met wie hij in de zomer van 2021 in het huwelijksbootje is gestapt, mag zich onderdompelen in de heerlijke Griekse wateren van ‘MAMMA MIA!’ en zich op de hits van ABBA storten als Sky, een rol die hij overneemt van Michiel De Meyer. Voor Dorian betekent dit meteen ook zijn eerste hoofdrol in een grote hitmusical.

Maja van Honsté is een ervaren actrice van wie we al in veel producties en rollen hebben mogen genieten. Recent nam ze hoofdrollen in 40/45 en Daens voor haar rekening en als Rosie maakt ze indruk en houdt ze met haar enthousiaste uitstraling je aandacht zeker vast!
Ann van den Broeck speelde ondanks het slechte nieuws wat deze week in de media kwam (er is borstkanker bij de actrice geconstateerd) de sterren uit de hemel in haar rol van Donna. Geweldig als altijd deed ze er nu zelf nóg een schepje bovenop en toen ze “De winnaar grijpt de macht” met een brok in haar keel zong; liepen er hier en daar zelfs traantjes over de wangen bij mensen in het publiek. Chapeau Ann en wij wensen u veel sterkte in deze strijd.

De nieuwe, felgesmaakte versie van Deep Bridge ging in première op 7 maart 2020 (dan kwam Corona) en hernam op 30 juli 2021. De voorstelling speelde de hele zomer lang voor uitverkochte zalen en werd ontegensprekelijk één van de meest succesvolle shows na de heropstart.
MAMMA MIA! is een muzikaal feest met uiteraard de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, geserveerd met een smakelijke portie nostalgie. Met in de hoofdcast Evi Hanssen, Ann Van den Broeck, Dorian Liveyns, Tinne Oltmans, Helle Vanderheyden, Ilse La Monaca, Johan Terryn, Govert Deploige en Stany Crets.

Kijk HIER voor ons fotoverslag en voor meer foto's op onze facebookpagina

Kijk HIER voor onze vorige recensie
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025