Musicalnieuws.nl

Glennis Grace verkoopt AFAS Live uit met Whitney Tribute en geeft tweede show

Door de grote belangstelling voor Whitney – a tribute by Glennis Grace, start maandag 19 maart a.s. om 10:00 uur de ticketverkoop voor een tweede show op 7 oktober 2018 in AFAS Live. Direct na de bekendmaking van het eerste concert ontstond een run op tickets. Zowel de websites van AFAS Live, whitneytribute.nl als glennisgrace.nl gingen plat door het hoge aantal bezoekers die een ticket wilden bemachtigen. Binnen vier dagen is het concert voor 5 oktober vrijwel uitverkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via whitneytribute.nl en eventim.nl.

Glennis Grace over de grote belangstelling voor het concert: “Whitney Houston was één van de grootste artiesten van haar tijd, had een onevenaarbare stem en een schat aan fantastische nummers. Het is belangrijk dat mensen haar om haar kracht blijven herinneren. Het succes van deze show is daarom heel bijzonder en betekent veel voor mij. Het ontroert me dat zoveel mensen haar muziek nog steeds omarmen en live willen horen. Dat ik hieraan mag bijdragen en haar liedjes voor nog meer mensen mag vertolken is natuurlijk een enorme eer. Haar muziek roept bij zoveel mensen herinneringen op. Ik kan niet wachten om samen met het publiek terug te gaan naar die vervlogen tijden en Whitney’s mooie repertoire volledig in het licht te zetten.”

Whitney – a tribute by Glennis Grace is een bijzondere ode aan Whitney Houston. Een stijlvolle show met een mooie variatie aan nummers van de legendarische artieste.

Tickets voor de show op zondag 7 oktober 2018 zijn vanaf maandag 19 maart 2018 om 10:00 uur verkrijgbaar via eventim.nl en whitneytribute.nl.