Musicalnieuws.nl

Glen Faria legt zijn ziel bloot in theatershow

Rapper, zanger en tekstschrijver Glen Faria verwierf in 2018 plotsklaps grote bekendheid als auteur van 'Duurt te lang', de megahit van zangeres Davina Michelle. Deze doorbraak was voor hem de aanzet om nieuwe nummers te schrijven, waaronder de single 'Hoe weet je dat?'. Nu betreedt Faria voor het eerst de theaters met een avondvullend programma vol muziek en verhalen.

Je kunt hem kennen als MC Fit van de voormalige rapformatie Flinke Namen en als een van de deelnemers van Beste Zangers. De altijd vrolijke en sympathieke Glen Faria is een zeer gerespecteerd muzikant in de Nederlandse muziekindustrie. Maar zijn leven heeft ook een donkere kant. Geboren en getogen in de Bijlmer, getrouwd gescheiden en weer herenigd met zijn grote liefde en jong vader geworden. Veel verdriet door het plots verliezen van vrienden en familie. Tijden van uitverkochte shows en groot succes en periodes van net rond kunnen komen of niet. De keerzijde van de medaille weegt soms zwaarder dan het perfecte plaatje.

'Hoe Weet Je Dat?; is de eerste solovoorstelling van Glen. Samen met gitarist Jheynner Argote en toetsenist Joel Dieleman neemt hij je mee in zijn levensverhaal. Voor vele een herkenbaar verhaal dat tot leven komt door de combinatie van zang, rap en de verhalen over persoonlijke situaties. Thema's variëren van persoonlijk (liefde, zelfbeeld en gezinsleven) tot maatschappelijk.

'Hoe Weet Je Dat?' is vanaf 3 november t/m 13 december 2021 te zien in de Nederlandse theaters. Voor kaarten en speeldata, zie glenfaria.nl.