Musicalnieuws.nl

Girls Night Out met Thunder From Down Under

Heb je zin in een avond met heerlijke mannen en hysterische vrouwen dan moet je zeker naar de show van Thunder From Down Under

Als vaste act in het Excalibur Hotel en Casino in Las Vega staan de sexy mannen uit Australië avond aan avond op het toneel met een zaal vol enthousiaste dames en heren. Nu is deze show ook te zien in diverse theaters in Nederland. Wij zagen de show op de paarse pluche stoelen van theater De Stoep in Spijkenisse.

Al bij binnenkomst in het theater was het duidelijk dat het publiek voor 99% uit enthousiaste dames bestond.
De dames lachten zenuwachtig en keken stuk voor stuk enthousiast uit naar de show.
De Australische mannen zijn erg aantrekkelijk en bewegen soepel over het toneel. Regelmatig bewegen ze zich door de zaal en over het balkon om de dames “close encounters” te laten ervaren.

Ook worden er enthousiaste gewillige dames het toneel op gehaald om diverse capriolen mee uit te halen. Het enthousiaste gegil van de dames in de zaal werkt als een soort brandstof voor de heren op het toneel. De heren genieten duidelijk van alle aandacht en geven daardoor nog meer aan de zaal terug.

Om niet teveel spoilers te geven zullen wij de hoogtepunten van de avond niet verklappen, maar het is heerlijk om te zien en te horen hoe de dames in de zaal zich helemaal laten gaan.

Ga dit vooral zelf bekijken en kijk hier voor tickets:
https://www.ntk.nl/voorstelling/thunder-from-down-under
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025