Musicalnieuws.nl

Gezocht: jongeren tot zeventien jaar voor musical Pan

De auditiegroep van Centrum voor Musical in Eindhoven speelt in juli 2023 de voorstelling Pan. Begin september 2022 zijn de audities voor deze musical die gebaseerd is op Peter Pan. Schrijver Mark Haayema en componist Henk Ruiter hebben een eigentijdse voorstelling geschreven met nieuwe muziek en twists

Wendy en haar broertjes leven een rustig en saai leven, maar dit wordt verstoord als Peter Pan hun leven binnenvliegt. Hij neemt Wendy en haar broertjes mee naar een onbekende magische wereld. Samen met Peter en zijn vrienden gaan ze de strijd aan tegen de gemene Kapitein Haak. Naast bovengenoemde rollen, zitten er nog meer leuke rollen in het stuk, zoals Tinker, piraten, kornuiten, vergeten kinderen, zeemeerminnen en bosdieren. In sommige gevallen zijn er dubbelrollen, waardoor ieder cast-lid veel aanwezig is op het podium.

De repetities van de auditiegroep zijn vanaf 12 september op maandagavond van kwart voor zes tot kwart over zeven en worden geleid door Evi van Blokland, Lynn Schoone en Niek Claassen. Deze gediplomeerde coaches met ervaring in diverse richtingen (speler, maker, docent, dirigent, Theaterplan) staan te trappelen om met de auditiegroep een spetterende voorstelling op de planken te brengen in het weekend van 8 en 9 juli 2023.

De audities voor Pan zijn op zaterdag 3 september 2022 tussen 9:30 en 13:00 uur en aanmelden kan via de website www.centrumvoormusical.nl. De minimale leeftijd is 10 jaar en meedoen kost 432 euro.

Woon jij in de regio Eindhoven en wil jij ook spelen en/of zingen in Pan, doe dan auditie! Misschien sta jij er dan zelf bij als Peter spreekt: “Je kunt pas vliegen als je ‘t zelf gelooft. Spreid je armen. En droom weg in je hoofd.”

Meer informatie kan worden ingewonnen via info@centrumvoormusical.nl Dit is ook het e-mailadres voor vragen over de auditie en auditie-datum.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025