Musicalnieuws.nl

Gewaagd en absurd; "laGarçon* y leChica" is vanaf Donderdag 17 Augustus te zien op de Parade in Amsterdam

Het theaterfestival De Parade draait alweer op volle toeren in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam. De band laGarçon* (Concert at Sea, Uitmarkt) is in opdracht van dit festival het (muzikale) bed ingedoken met ‘leChica' (Eva Laurenssen) en daaruit is de spectaculaire muziektheater-show 'laGarçon* y leChica - smAll/mDeium/raRe' ontstaan, waarbij het voor het publiek ónmogelijk is gebleken te blijven zitten!

Na reeds gespeeld te hebben op de Parade in Den Haag en Utrecht staan Bart Rijnink (o.a. bekend van het Klokhuis) en Eva Laurenssen (o.a. bekend van Bella Donna's) vanaf donderdag a.s. in het nieuwe Parade-theater ‘Café Correct’. Ze worden vergezeld door musici Rory Ronde en Boele Weemhoff.

SmAll/mDeium/raRe is een absurdistische muziektheatershow waarin het publiek een half uur lang zelfgeschreven turbo-duetten te horen krijgt. Naast zijn de spelers en muzikanten geheel gehuld in kostuums uit de fantastische nieuwe collectie van ontwerpster Esther Haamke!

laGarçon* y leChica - smAll/mDeium/raRe is van 17 t/m 22 augustus 3x per avond te zien op theaterfestival de Parade. Voor kaartjes zie: www.deparade.nl