Musicalnieuws.nl

Genieten van Engel en Paul in een uitverkochte tent op de Parade

Rapper Engel en zanger Paul de Munnik werkten in het verleden al vaker samen op elkaars album, maar nu hebben Engel en Paul de krachten gebundeld voor een uniek project. Voorheen te gast in elkaars wereld, nu samen onderweg.

‘Niet geschoten, altijd mis’ dacht Engel toen hij in 2016 Paul de Munnik benaderde voor een samenwerking. De succesvolle zanger Munnik had nooit eerder gewerkt met een hiphop artiest. In de studio bleek al snel dat de raakvlakken groter waren dan de verschillen. Daar waar de wegen elkaar kruisten, ontstond een nieuwe weg, de weg naar ‘Ooit’. Met dit album tillen Engel en Paul hun muzikale vriendschap naar het volgende plateau. Bepakt met een gedeelde liefde voor mooie zinnen zijn de twee verhalenvertellers op een muzikale reis. Voorheen te gast in elkaars wereld, nu samen onderweg.

Op de parade mochten we een ruim half uur genieten van originele en nieuwe nummers, die lekker in het gehoor liggen en ook nog eens geweldig werden uitgevoerd. Paul en Engel werden bijgestaan door de geweldige gitarist Jesper Huisman en een DJ.

Na de show was er de unieke mogelijkheid om de cd aan te schaffen en te praten met de mannen zelf.
Wij wensen deze twee verhalenvertellers veel succes op hun muzikale reis en genieten volop van Ooit!
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025