Musicalnieuws.nl

Genieten van de theatershow: De dag dat ik Robert Long ontmoette...

Op donderdag 14 februari ging de theatershow "De dag dat ik Robert Long ontmoette" van Producent: Kristof Rutsaert in première in de Goudse Schouwburg in Gouda en MusicalNieuws was erbij

Ooit heb ik het genoegen gehad om Robert Long te ontmoeten, helaas niet in persoon, in de eerste instantie op vinyl en later tijdens een voorstelling in het Oude Luxor in Rotterdam. Ik ben van zijn stem en zijn liedjes gaan houden en dat is altijd zo gebleven. Soms op de voorgrond en soms sluimerend, maar nooit weg.

Deze avond was voor mij een cadeautje. Zelfs zonder lijfelijk aanwezig te zijn was de ster van de avond was natuurlijk Robert Long, maar zijn vertolkers deden het niet minder. Julia Herfst, Maaike Widdershoven, Roberto de Groot en Wil van der meer gaven een prachtige vertolking van een selectie uit het repertoire van Robert. Van het gevoelige “Jos” tot het rebelse “De Letter K”. Op eigen wijze neergezet door deze rasartiersten.

Het combo, bestaande uit Peter van der Zwaag, Louis Gerrits en Peter Krako, begeleiden de zangers en zangeressen op een prachtige manier.

Het is zeker de moeite waard om deze voorstelling te bezoeken. Als je niet bekend bent met de muziek van Robert Long, raad ik je zeker aan om deze show te gebruiken om het jouw dag te laten worden dat je Robert Long ontmoet.

Door Hannie van Veen

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025