Musicalnieuws.nl

Geniet tot 30 januari opnieuw van 'The Chrismas Show - Home Edition'!

Met o.a. topartiesten Christoff, Maureen Vanherberghen, Koen Crucke, Ianthe Tavernier nam de Cretsman vorig jaar, in volle lockdown, een geweldige kerstshow op. Op verzoek én omdat ze nog steeds actueel is, is ‘The Christmas Show – Home Edition’, tot en met 30 januari 2022, opnieuw beschikbaar via videostream of kan je hem bekijken op Pickx+. In het allermooiste kerstdecor kan je opnieuw meegenieten van de Cretsman en zijn 15-koppige liveband.

Een goeie internetverbinding, meer heb je niet nodig om vanaf kerstavond opnieuw te kunnen meegenieten van de uitgedoste 15-koppige liveband, een glamoureus showballet, de Cretsman én een unieke mix van musicalsterren en topartiesten: Maureen Vanherberghen, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Koen Crucke, Mark Tijsmans, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke brengen de grootste kerstklassiekers bij jou thuis. Vanuit het gedecoreerde hoofdkwartier van Deep Bridge, kan je een dik uur kijken naar de gezelligste kerstshow, individueel of met de ganse familie. Voor jezelf of voor iemand anders is en blijft het zonder meer een origineel eindejaarsgeschenk.

‘The Christmas Show – Home Edition‘ met Christoff, Michiel De Meyer, Maureen Vanherberghen, Koen Crucke, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Ilse La Monaca, Goele De Raedt, Mark Tijsmans, Ann Van den Broeck, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke is beschikbaar, on-demand, de hele kerstvakantie (tot 30 januari 2022), via www.deepbridge.be. Hij is ook exclusief te zien, via Pickx+.