Musicalnieuws.nl

Gelukszoeker Marcel Harteveld is "voor de bui binnen"

Multi talent Marcel Harteveld staat nu in het theater met zijn soloshow: Voor de bui binnen en MusicalNieuws was op 15 april aanwezig bij zijn première in Theater het Park in Hoorn.

De sympathieke Marcel Harteveld hebben wij leren kennen als Chris de Vries in Soldaat van Oranje en heeft destijds in die rol al ons hart gestolen. Hij is van veel markten thuis en naast dat hij een goed acteur en zanger is, heeft hij ook een geweldige komische timing.

In zijn show speelt hij diverse typetjes op geweldige wijze, maar het is niet alleen lachen er zit ook een serieuze boodschap in zijn voorstelling: want wie noemt wie nou gelukzoeker? Zijn het de asielzoekers of zijn we dat nou eigenlijk niet gewoon allemaal?

Naast deze boodschap, die als rode draad door de voorstelling loopt, speelt hij ook fantastisch gitaar. Hierop speelt hij ook vele mooie nummers; sommige van hemzelf, maar ook in het Nederlands vertaalde wereldnummers, zoals bijvoorbeeld “All along the watchtower” van Jimi Hendrix.

Marcel Harteveld is echt de ontdekking van het jaar en deze show verdient een groot publiek. Daarom raden we ook iedereen aan om deze show niet te missen.

Kijk HIER voor de speellijst

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025