Musicalnieuws.nl

Geert Hoes nieuwe directeur Rocket Agency

Per 4 juni jl. is Geert Hoes de nieuwe directeur van Rocket Agency. Geert Hoes volgt Ludo Voeten op, die ruim 35 jaar geleden aan de wieg stond van het bedrijf en ook de afgelopen jaren leiding gaf aan de boekingentak van de Rocket Group. Ludo Voeten blijft aan Rocket verbonden, mede in een adviserende rol aan de hele groep. Zijn jarenlange expertise als oude rot in het vak blijven van onschatbare waarde voor de Rocket Group.

Hoes verdiende zijn sporen in het vak, o.a. als impresario bij AT Next. Met de aanstelling van Hoes sorteert Rocket voor op de uitbreiding van haar dienstenpakket. In de nieuwe tijd is een Agency meer dan alleen een boekingskantoor en kan de creatieve opdrachtgever terecht voor een multidisciplinair aanbod van ondersteunende diensten.
 
Rocket is al meer dan 40 jaar breed gespecialiseerd in de entertainmentbranche op het vlak van management, live en online events, boekingen en producties. Bekend van o.a. het organiseren en produceren van grootschalige concerten, zoals het Toppers in Concert spektakel in de Johan Cruijff Arena en het management en boekingen van artiesten, zoals o.a. Frans Bauer, OG3NE, René Froger ed.
 
Peter Haarbrink: “Met de aanstelling van Geert laten we zien, dat we de focus van onze inspanningen richten op de Agency activiteiten en hier kansen zien. We maken een stap voorwaarts in tijd, waarbij we aansluiten op nieuwe muziekstromingen en eigentijdse businessmodellen, waarbij diverse bronnen verantwoordelijk zijn voor de inkomsten van een opdrachtgever.”
 
“Ik ben enorm vereerd dat Benno de Leeuw en Peter Haarbrink mij het vertrouwen hebben geboden om in een prachtig bedrijf als Rocket aan de slag te kunnen gaan. De komende tijd zullen we ons op vele vlakken gaan verbreden. Full-service, waar Rocket al voor stond, zal nog meer betekenis krijgen. Zoals de autodrop op de foto al doet vermoeden….gas erop! We gaan knallen!”, aldus Geert Hoes.