Musicalnieuws.nl

Gebruik eigen wc’s vanaf april 2017 verboden in Hoofddorp

Hoofddorp, maart 2017 – Door waterschaarste is het gebruik van een eigen toilet uit den boze en mag je dagelijkse behoeftes alleen doen op smerige publieke toiletten. De rijen zijn lang, de toegangsprijzen hoog. Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 april brengt Stichting Mét (voorheen musicalgroep Face) de energieke en unieke musical Urinetown op de planken in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Het thema van de musical is weliswaar ‘plassen’, maar het handelt over meer alledaagse zaken die ons allemaal raken. Urinetown zit vol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals als Les Misérables en West Side Story. Deze intieme voorstelling neemt zowel de politiek als het genre musical op de hak. Een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie dat op Broadway maar liefst 3 Tony Awards won.

Kaartverkoop
Na het overweldigend succes van Beauty and the Beast in 2015 is Urinetown de tweede productie van Stichting Mét. De artistieke leiding is in handen van Martijn Egelmeer (regie en choreografie) en Josh Mills (muziek). Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.passievoortheater.nl, met directe stoelkeuze. Daar vindt u ook meer informatie over Stichting Mét en Urinetown. Volg ons ook op Facebook voor updates over de musicalproductie.

Alles in eigen hand
Naast het spelen in de voorstelling is de cast betrokken bij de ontwikkeling en productie van de voorstelling. Het decor, kleding, grime en zelfs de kaartverkoop ligt in handen van de cast. Om het lichtplan een extra dimensie te geven is de musicalgroep een crowdfundingsactie gestart op Voordekunst.nl. https://www.voordekunst.nl/projecten/5350-zeikers-in-hoofddorp-laat-ons-plassen

Producties Musical 2.0 - 2024/2025