Musicalnieuws.nl

Fock it, Lock it! is de debuutvoorstelling van At The Club

Op donderdagavond 1 oktober 2020 gaat de voorstellig Fock it, Lock it! in première. Een locatie-voorstelling die aan de hand van vier personages de gevolgen van de coronacrisis op microniveau zichtbaar maakt.

Een grote impactvolle gebeurtenis die de makers op luchtige muzikale wijze vormgeven; intieme dialogen met sensuele bewegingen in een explosie van housemuziek in het moulin-rouge achtige decor van de club.

Fock it, Lock it! wordt geregisseerd door de makers en oprichters van At the Club Noah Blindenburg en Jette Derlagen in samenwerking met Albert Papot van Club NL.
Zij werken samen met makers en spelers Saskia Egberts, Ziarah Janssen, Jantien Fick en Niek Wassink en kostuumontwerper Dymph Boss.

Fock it, Lock it! is te zien op 24 september (try-out) en de hele maand oktober op de donderdagavond om 20.00 uur en 22.00 uur.

Over At The Club:
At The Club produceert en programmeert muziek & theater in de clubs. Na het succes van Decemberdagen 2019 van Rudolphi Producties raken theatermakers Noah Blindenburg en Jette Derlagen in gesprek over het plan om horeca en theater met elkaar te verbinden. Twee sectoren die in tijden van de corona uitbraak hard getroffen zijn. Nu de clubs dicht zijn en de theaters maar half vol, bedenken zij het concept At The Club.

Tickets via: www.attheclub.nl/tickets

Producties Musical 2.0 - 2024/2025