Musicalnieuws.nl

Ferry Doedens speelt een heerlijke Sy Spector in The Bodyguard

Ferry Doedens speelt al enige tijd de rol van Sy Spector, maar op dinsdag 8 november 2016 kreeg hij zijn eigen première en MusicalNieuws was erbij

Bij zijn opkomst wordt Ferry Doedens met een enthousiast applaus onthaalt en dat verdient hij ook. Ferry is zichtbaar nerveus, maar hij speelt vanavond dan ook niet alleen voor een volledig uitverkocht Beatrix Theater, ook veel van zijn vrienden en GTST collega’s zitten in de zaal.
Ferry speelt deze rol al enige tijd, maar vandaag werd hij toch even in het zonnetje gezet en kreeg zijn eigen première. Hij heeft inmiddels de rol totaal eigen gemaakt en zet een heerlijk lichtelijk hysterische Sy Spector neer.

Bij nagenoeg elke zin krijgt hij de zaal aan het lachen en dat is ook niet zo raar, want de komische timing van Ferry is ongekend! Maar ook zonder tekst is hij heerlijk om naar te kijken. Vooral met zijn interactie met Fletcher (vanavond gespeeld door Elinho Deekman) is om te smullen. In elke scene die hij samen met de zoon van Rachel speelt laat hij aan alles merken dat hij niet dol is op het mannetje. Vooral als Fletcher dan ook nog eens aan zijn hoofd zit…. “BLIJF VAN MIJN HAAR” sist hij Fletcher toe en omdat dit echt een typische Ferry Doedens opmerking is, ligt de zaal in een deuk!

Ferry deelt de rol met Patrick Martens, die de rol vanaf het begin al speelt. Patrick speelt de rol fantastisch, daarom gingen wij er van uit dat Ferry het hier zwaar zou krijgen om dit te evenaren, maar niets is minder waar! Wat een talent schuilt er in deze man!

Verhaal
The Bodyguard gaat over Frank Farmer, voormalig secret service agent, die wordt ingehuurd om superster Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Farmer moet niet alleen Rachel beschermen, maar ook haar zoontje Fletcher. In eerste instantie mogen Frank en Rachel elkaar niet, maar door zijn succesvolle acties om Rachel en haar naasten te beschermen, komen de twee nader tot elkaar. Rachel wordt verliefd op Frank, maar Frank wil geen relatie met de vrouw bij wie hij in dienst is. Nicki, de zus van Rachel, is enorm jaloers op het succes van Rachel. Nicki's acties hebben enorme gevolgen voor Rachel, Fletcher, Frank en haarzelf.

Kijk hier voor het fotoalbum
 
 
Musical 2.0 audities juni 2024