Musicalnieuws.nl

Feestelijke première voor Peppa Pig Live!

In het Zaantheater in Zaandam is op zondag 3 februari de familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest' op feestelijke wijze in première gegaan. Samen met een uitverkochte zaal vierden Peppa Pig en al haar vrolijke vriendjes haar leukste verjaardagsfeest ooit.

Voorafgaand aan de voorstelling konden de kinderen een speciaal Peppa Pig-feesthoedje versieren, die ze dan tijdens de show mochten opzetten om samen met het roze varkentje haar verjaardag te vieren. “Het is één van de leukste interactieve familieshows die wij in het theater brengen. De kinderen doen zo actief mee en het plezier is van hun gezichten af te lezen. Dit is precies waarom wij theater maken! Bovendien is het ook overduidelijk terug te zien in de kaartenstand. Zo hebben we inmiddels al ruim 35.000 tickets verkocht. Deze verrassende voorstelling is gewoonweg ideaal voor kinderen als hun eerste kennismaking met theater”, aldus producent Michael van Hoorne.

De cast kreeg na afloop van de voorstelling als dank een staande ovatie. Het premièrepubliek is het eens: Peppa Pig is zeer vrolijke show voor jong én oud, met een mooi verhaal en hele aanstekelijke liedjes.

Peppa Pig is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met EOne en tourt tot en met 16 juni langs de Nederlandse theaters. 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025