Musicalnieuws.nl

Feestelijke première van Fien & Teun - Feest op de boerderij!

Gisteren is in Theater Gooiland in Hilversum de nieuwe familievoorstelling ‘Fien & Teun - Feest op de boerderij!’ in première gegaan. Tientallen kinderen alsook hun ouders genoten van de leukste avonturen en liedjes van Fien & Teun met hun dierenvriendjes én Sita. Het vrolijke boertje en boerinnetje zijn dagelijks te zien op tv bij RTL Telekids en vanaf nu ook in het theater.

“Het is onwijs gaaf dat ons eigen merk Fien & Teun nu in het theater te zien is. Met iets wat nog niet bestaat; licht educatief theater waarbij oorsprong centraal staat. Op een spelende wijze leren waar je eten vandaan komt en wat er in de tuin groeit. Geweldig om te zien hoe dat werkt bij kinderen als je dat educatieve element zo’n entertainmentjasje geeft. Ik ben hier heel trots op”, aldus producent Michael van Hoorne.

Verkleed als boertjes en boerinnetjes mochten alle kinderen na de voorstelling op de groepsfoto met Fien & Teun en Sita. Speciaal voor de première was er bovendien een kinderboerderij, met de liefste dieren om te aaien en te knuffelen. Ook vermaakten de kinderen zich tijdens de boerderij experience in de foyer van het theater met diverse activiteiten als puzzelen en schminkstempelen en genoten ze van de lekkere Hollandse hapjes.

In de oer-Hollandse familiemusical ‘Fien & Teun - Feest op de boerderij!’ beleven Fien en Teun met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond avonturen op de boerderij. Samen met Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, leren Fien en Teun de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het boerderijleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en zit vol interactie, humor en vrolijke muziek. Fien & Teun - Feest op de boerderij! is tot en met 6 mei 2018 te zien in theaters door heel Nederland.
Meer informatie over de voorstelling: www.FienenTeun.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025