Musicalnieuws.nl

Feestelijke nieuwe videoclip van K3!

De nieuwe videoclip van K3, ‘Tjikke Boem’,is vanaf morgen 17u00 te bekijken! Dit is de derde videoclip van de nieuwe formatie met Marthe, Hanne en Julia, en het tweede nummer uit het succesalbum 'Waterval', recentelijk bekroond met een gouden plaat en ook uitgeroepen tot best verkochte album in Vlaanderen in het eerste trimester van 2022.

Het lied draait om een groot feest dat doorheen de hele stad gevierd wordt, en dat thema komt terug in de videoclip. K3 gaat helemaal uit de bol in een prachtige stad gevuld met mooie bruggen, bloemen en kleurrijke huizen.
 
‘Tjikke Boem’ is één van de 12 nummers op het ongekend succesvolle album ‘Waterval’ dat eind 2021 is verschenen. Het nummer heeft al meer dan 1,1 miljoen streams. 
 
Deze nieuwe single kan je ook horen tijdens de ‘K3 Show: Kom Erbij!’. In de show proberen Marthe en Hanne een verrassingsfeest voor Julia te organiseren. De meiden touren nog door Vlaanderen tot en met mei, en vervolgens gaat de tour verder in Nederland.
 
De nieuwe videoclip verschijnt vanaf woensdag 20 april in de Studio 100 GOPass en is vanaf vrijdag 22 april te zien op het K3 YouTube kanaal, Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app

Producties Musical 2.0 - 2024/2025