Musicalnieuws.nl

Factorium Podiumkunsten start met voortraject Klassiek Muziektheater

Jongeren en jongvolwassenen tussen 16-25 jaar met ambities voor of bovengemiddelde interesse in klassiek muziektheater kunnen vanaf begin maart terecht bij het voortraject Klassiek Muziektheater van Factorium Podiumkunsten in Tilburg. Het traject is onderdeel van de landelijk bekende en vermaarde deeltijdopleiding MusicAllFactory waar musicalcoryfee├źn als Freek Bartels en Brigitte Heitzer gestudeerd hebben. Op 3 maart zijn de audities voor het voortraject.

Tijdens het voortraject van 12 weken wordt een combinatie aangeboden van zang-, dans- en spellessen die aansluiten bij de vakopleidingen Klassiek Muziektheater. Het traject onderscheidt zich door zeer gedegen zangonderwijs onder supervisie van Harry Ruijl, tevens verantwoordelijk voor de invulling van het zangcurriculum bij Fontys Klassiek Muziektheater.

De deelnemers leren daarbij onder andere hoe ze hun stem op een gezonde manier kunnen ontwikkelen en hoe zij hun stemmogelijkheden kunnen verdiepen. Ook wordt er ingezoomd op de eigen, persoonlijke stemkleur en hoe hier maximaal gebruik van gemaakt kan worden.

Auditie: 3 maart aanstaande. Meer informatie & inschrijven: www.factorium.nl/klassiekmuziektheater.

------------------------------
Factorium Podiumkunsten is een instelling voor kunsteducatie met als werkgebied de gemeenten Tilburg en Goirle. We bieden een groot scala aan lessen, cursussen en workshops op het gebied van de podiumkunsten: muziek (pop, jazz, wereldmuziek, licht en klassiek), dans, theater en musical. Daarnaast zijn we actief in het onderwijs en in de wijk.