Musicalnieuws.nl

Fabric Magic start opnames muzikale Ketnet-reeks- #LikeMe

Een jaar lang hield productiehuis FABRIC MAGIC de lippen stijf op elkaar maar vanaf heden kondigen zaakvoerders Bart Van Oost en Thomas Van Goethem met trots de start van de draaiperiode van de gloednieuwe Ketnet-reeks #LikeMe aan. De muzikale reeks, speciaal ontwikkeld voor en in samenwerking met co-producent KETNET belooft er eentje van formaat te worden.

De reeks die zich richt op de KETNET-kijker en hun gezin gaat over het leven van Caroline Timmers. Caro en haar familie wonen in een dorpje in de Ardennen. Wanneer op een dag het noodlot toeslaat en de mama van Caro ziek wordt, beslissen ze om te verhuizen naar de stad. Caro moet niet alleen verhuizen maar ook naar een nieuwe school. De overgang van een kleine community waar iedereen elkaar kent, naar een omgeving vol conflicten en een snoeiharde sociale hiërarchie, zet Caro’s wereld op z’n kop.
De makers van de reeks staken voor de gelegenheid maar liefst 26 Vlaamse en Nederlandse klassiekers zoals ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, 'Porselein' van Yasmine en 'Het is weer voorbij die mooie zomer' van Gerard Cox in een nieuw jasje. Hiermee trachten ze zowel oud als jong te bekoren en generaties samen te brengen.

FABRIC MAGIC wist voor deze reeks een ijzersterke cast te strikken want naast jong en onbekend talent prijken ook namen als Janine Bischops, Hugo Sigal, Gunther Levi, Sven De Ridder, Vincent Banic, Jeroen Van Dyck,… in de hoofdcast.
Thomas Van Goethem en Bart van Oost: “We maken uiteraard al veel langer leuke formats, en muziek is daarin de rode draad. Maar dit is onze eerste reeks van dit formaat. Dat we dit met zoveel jonge mensen én gevestigde waarden mogen maken, betekent erg veel voor ons. We zijn bijzonder blij dat we het vertrouwen van KETNET hebben gekregen.”

#LikeMe zal vanaf januari 2019 op antenne te zien zijn.

DE CAST
* Jeroen Van Dyck en Ann Van den Broeck – Peter en Kristel Timmers
* Janine Bischops - oma Titin
* Gunther Levi – Olivier Dubois
* Sven De Ridder – Philippe Meeusen
* Hugo Sigal – schooldirecteur Wolfs

Producties Musical 2.0 - 2024/2025