Musicalnieuws.nl

Extra voorstellingen Hij Gelooft in Mij in Koninklijk Theater Carré

Nu de theaters weer open kunnen, maakt musicalproducent Stage Entertainment vandaag bekend dat er extra voorstellingen van de musical Hij Gelooft in Mij op 2, 3, 4 en 5 februari 2022 in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam komen. De kaartverkoop start vandaag

Oorspronkelijk zou de musicaltournee op 12 januari van start gaan, maar moest vanwege de lockdown worden uitgesteld. Vanavond spelen de cast en orkest de allereerste voorstelling. “Niet normaal hoe blij we zijn dat we ondanks de beperkingen vandaag eindelijk onze eerste voorstelling voor publiek mogen spelen,” laat hoofdrolspeler Martijn Fischer weten. “De afgelopen periode was zo spannend voor ons allemaal. Iedereen heeft zo naar dit moment toegeleefd. We kunnen niet wachten.”

De veiligheid van het publiek staat voorop. Er wordt een controle gedaan op QR-codes in combinatie met ID-bewijs, bezoekers worden geplaceerd, er is uitstekende ventilatie en voldoende ruimte om afstand te houden.

Naast Martijn Fischer in de rol van André Hazes en Roosmarijn Luyten in de rol van Rachel, speelt Annick Boer Friedel van Galen, de moeder van Rachel, Rutger de Bekker haar vader Jan van Galen, Mark Kraan speelt de rol van muziekproducent en vriend van André Tim Griek, en Dorien van Gent speelt Conny, de vriendin van Rachel. Dick Cohen speelt meerdere rollen, waaronder die van de heer Valkenier en de vader van André. Fabian Jansen is de alternate voor de rol van André Hazes.

Meer informatie en kaartverkoop: klik hier