Musicalnieuws.nl

EXTRA voorstelling Het Meisje met de Zwavelstokjes

Het enthousiasme voor Het Meisje met de Zwavelstokjes blijkt zo groot, dat we een extra voorstelling hebben ingepland. Te weten op: maandag 23 december om 15 uu

De kaartverkoop aan het publiek erg goed. Na het succes van ‘Scrooge’ van vorig jaar is er een goede basis gelegd voor de Theaterhotel Christmas Carol van dit jaar. Daarnaast is aan het initiatief, om samen met de Almelose ondernemers kaarten te schenken aan mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is naar het theater te gaan, royaal gehoor gegeven.

Inmiddels worden een groot aantal mensen getrakteerd op een gezellige middag of avond uit. Zonder hulp van het Armoedepact en andere betrokkenen was dit niet mogelijk geweest.
We zijn er supertrots op dat we ‘Het Meisje met de Zwavelstokjes’ met nog meer mensen mogen delen!

De voorstelling zal, zoals het een goede traditie betaamd, het échte kerstgevoel brengen. Gebaseerd op het originele verhaal van Hans Christian Andersen, gebracht in de kenmerkende Dickensstijl. Met een subtiele eigen twist en Twentse knipoog, zorgt dit hartverwarmende theaterspektakel voor een lach en een traan.
Wij nemen u mee in het leven van een meisje dat op koude winteravonden zwavelstokjes moet verkopen. Terwijl mensen vrolijk kerstinkopen doen of samen thuis knus voor de haard zitten, zwerft zij op straat. Door het lot krijgt ze visioenen die haar leven voorgoed veranderen.