Musicalnieuws.nl

Extra show voor het uitverkochte Aïda 20 jaar, in concert

Op 21 september werd tijdens een unieke lunch met de cast van Aïda 20 jaar, in concert bekend gemaakt dat er op 21 oktober een extra (matinee) concert gegeven zal worden. De avondshow was zo snel uitverkocht dat niet iedereen een kaartje heeft weten te bemachtigen en om deze manier kunnen er nog meer mensen genieten van deze prachtige muziek.

21 oktober 2021 is het precies 20 jaar geleden dat de musical Aïda zijn wereldpremière beleefde. Om dit te vieren worden er niet één, maar wel twee jubileumconcerten gegeven: Aïda 20 jaar, in concert. 
De originele Nederlandse cast zal voor het eerst in twintig jaar bij elkaar komen voor deze unieke concerten op 21 oktober 2021 in Tivoli Vredenburg in Utrecht!
De popmusical, met muziek van Elton John, werd meteen de meest succesvolle musical die er in jaren was geweest. Tijdens het concert zullen onder andere Leona Phillipo, Bastiaan Ragas, Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen, René van Kooten en Ben Cramer de bekende muziek uit Aïda ten gehore brengen.

In het Circustheater in Scheveningen beleefde de popmusical Aïda op 21 oktober 2001 zijn Europese première in Nederland. Met muziek van Elton John, een script van Tim Rice en de vertaling van Martine Bijl (musical award winnaar) werd Aïda meteen dé meest succesvolle musical van de afgelopen 20 jaar. Met als bekroning de ANWB Kampioen-publieksprijs voor beste musical 2002. De voorstelling speelde van 21 oktober 2001 tot en met 3 augustus 2003. De musical trok maar liefst meer dan 1,2 miljoen bezoekers en won drie musical awards!

Kijk HIER voor ons fotoverslag

en kijk HIER voor kaartjes voor het extra concert