Musicalnieuws.nl

Extra show The Passion in Concert op tweede paasdag

Met verrassende toevoeging aan line-up: special guest Davina Michelle

Wegens succes heeft The Passion in Concert een extra show aangekondigd. Dit concert vindt plaats op tweede paasdag, maandag 22 april om 14.30 uur. Ook krijgen de bezoekers nog een extra verrassing; de line-up is uitgebreid met special guest Davina Michelle. Zij staat samen met onder andere Danny de Munk, Jeroen van Koningsbrugge en Simone Kleinsma op het podium tijdens het paasweekend in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor het tweede concert is vandaag gestart via: www.thepassioninconcert.nl Voor het concert op zaterdagavond, 20 april, zijn nog beperkt kaarten verkrijgbaar.

Middagconcert voor families in het paasweekend 
De eerste editie van The Passion in Concert is populair. Nadat afgelopen week de line-up werd gepresenteerd, liep de kaartverkoop hard. Er kwamen veel vragen binnen van families met kinderen, die het concert in de middag willen bezoeken. Om deze fans ook de kans te geven The Passion in Concert bij te wonen, is er een extra concert in de middag toegevoegd. Dit is niet de enige toevoeging, ook komt zangeres Davina Michelle als special guest optreden. 

Line-up uitgebreid met Davina Michelle
Davina Michelle staat samen met Berget Lewis, Brainpower, Danny de Munk, Dwight Dissels, Jeroen van Koningsbrugge, Jim Bakkum, Simone Kleinsma en Xander de Buisonjé op het podium. In het verhaal komen, naast Maria, verschillende vrouwen voor waar Jezus opvallende ontmoetingen mee heeft. Davina Michelle vertolkt de rol van deze vrouwen.

The Passion in Concert
Paasweekend 2019: zaterdag 20 april om 20.15 uur en maandag 22 april om 14.30 uur in Rotterdam Ahoy 

Artiesten: 
Berget Lewis
Brainpower
Danny de Munk
Dwight Dissels
Jeroen van Koningsbrugge
Jim Bakkum
Simone Kleinsma
Xander de Buisonjé 

Special guest: Davina Michelle 

Muzikale leiding:  Eric van Tijn
Concertregie:    David Grifhorst
Producent:  Mediawater (www.mediawater.nl) 

Informatie & tickets:  www.thepassioninconcert.nl