Musicalnieuws.nl

Extra matineevoorstelling Henk Poort in Carré met Floor Jansen als gastartiest

Vrijdag maakte Henk Poort bekend dat hij een extra matineevoorstelling zal spelen van zijn soloprogramma Henk Poort en de Helden in Koninklijk Theater Carré op 16 juni om 16.00u. Floor Jansen zal ook hier als gastartiest te zien zijn. Op 19 december kondigde Henk Poort samen met Floor Jansen in Pauw zijn eerste voorstelling in Carré aan. Eén uur na deze aankondiging was de voorstelling volledig uitverkocht. Reden genoeg om een extra voorstelling te spelen. Kaartverkoop is reeds begonnen.

Henk Poort: “Wat een droom! Koninklijk Theater Carré binnen één uur uitverkopen. Dit mag ik toevoegen aan mijn toch al bizarre lijst met gebeurtenissen naar aanleiding van mijn deelname aan Beste Zangers. Na vele malen in Carré te hebben mogen spelen in grote producties (Les Miserables, Anatevka, Rembrandt), vind ik het een onwijze eer om twee keer met mijn intieme solovoorstelling Henk Poort en de Helden in Carré te mogen staan samen met Floor.”
 
Beste Zangers
Sinds Henks deelname aan het populaire tv-programma Beste Zangers, zijn zijn vertolkingen van The Phantom of the Opera met Floor Jansen en Sound of Silence op YouTube miljoenen keren bekeken en bestormden ze de hitlijsten. Henk zal in januari ook als gastartiest optreden in de concertreeks van Floor Jansen.
 
Henk Poort en de Helden
Ter voorbereiding voor Beste Zangers werd Henk gevraagd na te denken over zijn muzikale helden, wat hem inspireerde de voorstelling Henk Poort en de Helden te maken; waarin we de voorbeelden en inspiratiebronnen van Henk Poort ontmoeten. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera en de helden uit zijn persoonlijk leven. In deze innemende persoonlijke solo klinken de mooiste songs uit opera, musical, het Nederlands repertoire.
 
Meer informatie en speellijst: henkpoort.nl of bostheaterproducties.nl
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025