Musicalnieuws.nl

Extra kaarten voor uitverkochte shows Willemijn Verkaik

Nu er voor theatershows geen capaciteitsbeperking meer geldt zolang er onderling voldoende afstand wordt gehouden, zijn voor alle voorstellingen in het Amsterdamse DeLaMar Theater extra kaarten vrijgekomen. Zo ook voor de eerder uitverkochte concerten van musicalster Willemijn Verkaik. Ze dacht voor 100 mensen per voorstelling te kunnen spelen, maar mag nu steeds 250 bezoekers ontvangen. “Ik ben heel blij dat we meer bezoekers bij And now… mogen verwelkomen. Het wordt een sfeervolle en intieme show, waarmee ik elke bezoeker een heerlijke, positieve avond uit hoop te bezorgen”, aldus Verkaik.

Willemijn Verkaik speelde de hoofdrol in de Nederlandse, Duitse, Londense en Amerikaanse productie van de musical Wicked, verzorgde de stem van Elsa in Frozen, trad dit jaar in het kader van Frozen 2 op bij de uitreiking van de Oscars en was onlangs nog te zien als Miss Hannigan in de musical Annie. Toen ze aankondigde met een eigen show in DeLaMar Theater te gaan spelen, raakten elk van haar 12 voorstellingen binnen no-time uitverkocht. Door de capaciteitsverhoging kunnen musicalliefhebbers echter alsnog hun slag slaan.

Over de voorstelling Weet je een kaartje voor And now… te bemachtigen, dan kun je genieten van een sfeervol en positief concert. Hierin vertelt Willemijn over vooruit kijken, plannen maken en jezelf blijven ontwikkelen. Bijgestaan door muzikanten Mark Kupers en Bart van Hoof zingt ze prachtige bijpassende musical- en popnummers, die hoop bieden in onzekere tijden. Een zorgeloze avond uit dus, waar je echt van opknapt!
Veiligheidsmaatregelen Ondanks de capaciteitsverhoging hoeven bezoekers van DeLaMar Theater zich geen zorgen te maken over het onderling afstand houden. Het theater laat weten de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen nauwkeurig te handhaven. Zo wordt er bij alle bezoekers een gezondheidscheck afgenomen, zijn er meerdere ingangen en looproutes om de doorstroom te bevorderen en worden er tussen verschillende huishoudens meerdere stoelen in de zaal vrijgelaten. Alle veiligheidsmaatregelen zijn te vinden op de website van DeLaMar Theater.

Willemijn Verkaik – And now… is van 9 t/m 25 juli te zien in DeLaMar Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://delamar.nl/voorstellingen/willemijn-verkaik/

Producties Musical 2.0 - 2024/2025