Musicalnieuws.nl

Extra audities voor ensemble Daphne Bruineberg Productions

The Wiz in Zaandam en Rent in Hilversum op 4 en 5 september van start

Met maar liefst drie verschillende producties beloofd het een druk seizoen te worden voor Daphne Bruineberg Productions. Naast High School Musical (3 & 4 november 2018) en The Wiz, komt het dit jaar ook voor het eerst met de rockmusical Rent. Een bijzonder verhaal over de struggles van een groep New Yorkse kunstenaars in de jaren negentig.

De groep amateurs wordt bij iedere productie begeleid door een professioneel artistiek team. Zo wordt de choreografie verzorgd door Bernadette Dengler (was te zien in o.a. Beauty and the Beast) en is de muzikale leiding in handen van Harold Geerts en Rosite van der Wouden (nu te horen in The Lion King). Aan de hand van het artistieke team wordt vooral gekeken naar hoe het verhaal en de thema's van de voorstelling worden verteld. Hierbij is ook de vormgeving, licht en geluid erg belangrijk, alles uitgevoerd door theaterprofessionals.

Al met al geeft Daphne Bruineberg Productions volgens Musicalnieuws.nl: “een prima visitekaartje af!”
Om een optimaal resultaat te behalen met de komende producties, is Daphne Bruineberg Productions nog op zoek naar enkele ensemble leden. Hierbij is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben: 'vooral lol hebben en op je eigen manier ontwikkelen, dat is wat wij belangrijk vinden!' aldus een trotse Daphne Bruineberg. Specifiek wordt er nog gezocht naar mannen voor enkele solistische ensemblerollen in Rent in Hilversum en mensen met danskwaliteiten bij The Wiz in Zaandam.

Disney's High School Musical: 3 & 4 november 2018, Alphen a/d Rijn tickets: www.bruineberg.nl

Auditie oproep!
Hilversum: Rent: speeldata: 25 en 26 mei 2019, repetities op woensdagavond
Zaandam: The Wiz: speeldata: 7 & 8 juni 2019, repetities op dinsdagavond

Meer informatie via www.bruineberg.nl aanmelden kan via productions@bruineberg.nl