Musicalnieuws.nl

Exclusieve musical Dinnershow met prachtige vuurwerk shows aan zee

Unieke musical show tijdens het vuurwerkfestival op de Pier van Scheveningen in Augustus

Tijdens het vuurwerkfestival 2018 op 10, 11, 17 en 18 augustus presenteren wij de unieke combinatie van een heerlijk 4 gangen diner en optredens van de sterren van de Nederlandse musical en dat allemaal op het ‘in the round’ podium van Tasty Comedy op de Pier van Scheveningen.

Met trots presenteren wij de crème de la crème van de Nederlandse musicalwereld in een weergaloze dinnershow met bekende artiesten als Tony Neef, Lone van Roosendaal, Carolina Dijkhuizen en Vajèn van den Bosch (on your feet) omlijst met een overheerlijk diner.

Dit alles in combinatie met een prachtige vuurwerkshow (2x per avond) waarbij u bij Tasty Comedy op De Pier 1e rang zit voor het vuurwerk met een prachtig 360graden panoramisch uitzicht over zee.

Geniet van de allermooiste songs uit Miss Saigon, Lion King, Hairspray, Sister Act, Grease, Aida, The Sound of Music, Wicked, Mamma Mia!, The Bodyguard en vele andere top musicals.
Ook het Nederlandse repertoire van Wim Sonneveld en Annie M.G. Schmidt zal deze avond niet ontbreken.

Reserveer vandaag nog de beste kaarten en geniet van een onvergetelijke avond vol prachtige muziek, vuurwerk en heerlijk eten. geschikt voor alle leeftijden!

1e rang 59,50 show + 4 gangen diner (ex drankjes)
2e rang 49,50 show + 4 gangen diner (ex drankjes)
3e rang 39,50 show + 4 gangen diner (ex drankjes)

Tickets via WWW.NTK.NL h#ps://www.ntk.nl/voorstelling/diner-musicals-sea