Musicalnieuws.nl

Evenemenenhal Gorinchem is The Place to Be met Pinksteren voor het Groots Telekids Familie Feest

Donderdag 19 januari presenteerden Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids in Evenementenhal Gorinchem het Telekids Familie Feest en MusicalNieuws was erbij.

De officiële opening werd gedaan door Michael van Hoorne, producent van het Telekids Familie Feest, en hij kreeg hierbij hulp van enkele kinderen uit het publiek. De start werd gegeven door middel van een druk op een rode knop.
Vrijwel alle karkaters en TV-helden die met Pinksteren te zien zijn waren van de partij en kwamen op originele wijze aanrijden.
Zo kwam Brandweerman Sam bijvoorbeeld in een heuse brandweerauto, compleet met zwaailicht en sirene.

Het belooft echt het familiefeest van het jaar te worden en de Evenementenhal Gorinchem wordt met Pinksteren geheel omgebouwd. Zo komt er een groot podium in het midden, waarop diverse optredens zullen worden gegeven, zoals Thomas de Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Raak! en vele anderen.
Er worden dagelijks drie concerten gegeven. Vanaf één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kan men zich vermaken op het indoor Telekids Plein, waar tevens diverse verkooppunten van eten, drinken en merchandise te vinden zijn. Na de show kunnen de kinderen met hun idolen op de foto tijdens de uitgebreide Meet & Greets. Ook kan men na afloop nog uitgebreid nagenieten op het boerderijplein waar kinderen pony kunnen rijden, koeien mogen melken en een kijkje kunnen nemen op de televisieset van Fien & Teun. Het boerderijplein is de hele dag geopend.

Het Telekids Familie Feest is voor families met kinderen vanaf 2 jaar en vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem tijdens het Pinksterweekend van za 3 juni, zo 4 juni en za 5 juni 2017. Tickets verkrijgbaar vanaf € 15,00 tot € 25,00 via www.vanhoorne.com/tickets MIS HET NIET!!!

Kijk hier voor ons fotoalbum
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025