Musicalnieuws.nl

Esmée Dekker maakt nu al indruk als Eliza Doolittle

Vanaf maandag 6 november zal Esmée Dekker schitteren in de musical klassieker: My Fair Lady

Artistiek producent Hans Cornelissen maakte vandaag bekend dat de talentvolle Esmée Dekker niet alleen dit seizoen zal spelen in een productie van De Graaf en Cornelisssen, maar volgend seizoen zal zij zelfs in maar liefst 2 nieuwe producties gaan spelen! De namen van de nieuwe producties zullen later bekend worden gemaakt.

Maar niet alleen Esmée zal schitteren in My Fair Lady, ook Sjoukje Hooymaayer, de steractrice uit de best bekeken televisie-comedy ooit, Zeg ‘ns Aaa, keert na jaren weer terug in het theater. Sjoukje zal komend seizoen te zien zijn als Mrs. Higgins.
Chris Tates zal de rol van Professor Higgins vertolken, Alfred van den Heuvel speelt Kolonel Pickering en Han Oldigs is te zien als Alfred Doolittle.
Met een geweldige cast, duizelingwekkende kostuums, fantastische decors en evergreens als Als het effe kan, Kom terug en dans met mij en natuurlijk Het Spaanse graan zal My Fair Lady de harten van het publiek weer veroveren.

‘My Fair Lady is een droomstart in de reeks van grote musical-klassiekers die wij de komende jaren in de Nederlandse theaters willen brengen,’ laat producent Hans Cornelissen van Dommelgraaf & Cornelissen weten. ‘Met een cast waar ik uitermate trots op ben.’  Andere rollen zijn er voor Gerrie van der Klei (alternate voor Mrs. Higgins) Yoran de Bont, Ellen Röhrman, Esther van Boxtel, Raymond Kurvers, Yannick Plugers en Leo-Alexander Hewitt. De regie is in handen van Paul van Ewijk.

De musical My Fair Lady zal vanaf oktober 2017 tot eind mei 2018 in de grote Nederlandse theaters te zien zijn. De landelijke galapremière vindt plaats op maandag 6 november 2017 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

Klik HIER voor de kaartverkoop en

Kijk HIER voor ons fotoverslag