Musicalnieuws.nl

Er was eens..., het Sprookjesconcert ging deze middag succesvol in première in de Antwerpse Stadsschouwburg

Deze middag ging in de Stadsschouwburg in Antwerpen de musical 'Er was eens…, het Sprookjesconcert' in première. Een uitgelaten zaal vol verklede, kleine prinsessen en prinsen genoot met volle teugen van het sprookje. Het werd een feeërieke voorstelling vol interactiviteit, bakken humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers. De aanwezige kinderen werden door de cast aangespoord om mee te zingen en te dansen en mochten achteraf met alle acteurs op de foto.

Deep Bridge haalde alles uit de kast om van de show een echte sprookjeservaring te maken. De bezoekers konden een uur op voorhand al op het Sprookjesplein terecht. Ze werden er ontvangen door lakeien, begroet door heel wat figuren uit de sprookjeswereld en vermaakt met allerlei activiteiten.

Met 'Er was eens…, het Sprookjesconcert' laat Deep Bridge zien waar het met zijn familieshows naartoe wil: herkenbare verhalen voor een jong publiek, maar met meer dan voldoende inhoud en humor om ook de volwassenen een boeiende voorstelling te garanderen. De decors en kostuums zijn sprookjesachtig en fris, de muziek is catchy en herkenbaar en aan de interactie met het publiek wordt de grootste aandacht besteed.

‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’ speelt op 23 september in de Antwerpse Stadsschouwburg. Daarna verhuist de productie naar Capitole in Gent. De allerlaatste tickets zijn te verkrijgen via www.deepbridge.be.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025