Musicalnieuws.nl

Enthousiaste cast van Sun Records krijgt het publiek aan het dansen

Op donderdag 16 januari 2020 ging MusicalNieuws in Naaldwijk genieten van de show: Sun Records.

De intro was een opgenomen video – een uit de oude doos. Een korte introductie over Sun Records, opgericht door Sam Philips. Toen begon de show en stilzitten was niet langer een optie. Deze groep jonge, enthousiaste en zeer getalenteerde muzikanten maken er werkelijk een geweldig feest van. De snelle opzwepende liedjes werden afgewisseld door de langzamere liefdesliedjes. Een feest der herkenning.

Er werden meerdere video’s gebruikt om een klein kijkje te geven in de geschiedenis van Sun Records, iets dat absoluut bijdroeg aan de hele beleving. De muzikanten waren in stijl gekleed en je waant je echt even terug in de tijd.

De energie die deze mannen brachten was ontzettend leuk om te zien. Ze kregen de hele zaal mee. Niemand kon stil blijven zitten. Ze genoten er zelf intens van en daar genoot het publiek dan weer van. Het was een mooie, complete voorstelling waarbij iedere muzikant zijn eigen schijnwerper momentje had. Tot aan de drummer toe, die duidelijk de titel “King of de Jungle” toe-eigende – en wel verdiend!

Persoonlijk wil ik nog een persoon specifiek willen noemen en dat is de pianist. Hij speelde Jerry Lee Lewis. Maar wat een grootheid!!! Een pianovirtuoos. Wat een genot om naar zijn passie, zijn opgaan in de muziek te kijken. Zijn solo’s zijn niet te beschrijven. Die moet u gewoon zelf gaan bekijken!

Door Femke Hoes

Kijk HIER voor ons fotoverslag