Musicalnieuws.nl

Emotionele Ferry Doedens toont zijn kwetsbaarheid in ‘Only Ferry’

Met “Baby I'm a Star" van Prince komt Ferry Doedens op in zijn soloprogramma ‘Only Ferry’ en de toon is gezet, because baby he IS a star!

Ferry Doedens geeft zich in deze nieuwe uitdaging compleet bloot, nou figuurlijk dan natuurlijk. Deze première maakt het allemaal nog emotioneler voor Ferry, omdat de lieve mensen in zijn leven die voor hem klaar stonden in moeilijke tijden in de zaal zitten en meeluisteren naar zijn verhaal. Hierdoor houdt hij het regelmatig "niet droog".
 
In Only Ferry krijgt het publiek een intieme inzage in het leven van Ferry. Natuurlijk kent het grote publiek hem als Lucas in Goede Tijden, Slechte Tijden maar dat hij ook prima kan zingen weten de musicalfans dan weer.
We zagen hem al eerder in de rol van Fiyero in Wicked, Sky Spector in The Bodyguard en recent als Rocky in The Rocky Horror Picture Show.

Hij vertelt emotioneel over zijn ontslag bij Goede Tijden. De eerste keer was het vreselijk, maar de tweede keer wist hij al dat het ging gebeuren en dat was helemaal vreselijk voor hem.
Ook is hij eerlijk over zijn coke verslaving en deelt eerlijk dat hij niet één keer zoals de bladen denken, maar zelfs twee keer in een afkickkliniek heeft gezeten. Waardoor hij de kerst niet kon vieren met zijn dierbaren en dat emotioneert hem nu nog steeds.
Ferry heeft erg in de put gezeten en door zijn paniekaanvallen en pleinvrees vreesde iedereen het ergste, maar dankzij dierbare vrienden, vriendinnen en zijn lieve moeder is Ferry er bovenop gekomen en hoe!
 
Met zijn Only Fans account steekt hij een middenvinger op naar de media en de haters. Door de jaren heen heeft hij ontdekt dat hij toch altijd herkent wordt (o.a. door zijn armbandjes) en dat het geen zin heeft om geheimzinnig te doen. Daarom zijn open en blote Only Fans, zodat hij van dit feit nog profijt heeft ook.
 
Nu klinkt het net alsof hij alleen maar praat, maar zo is het niet. Het is meer een muzikale voorstelling, waarbij hij tussen de liedjes in zijn verhaal vertelt.
Liedjes die ook aansluiten bij de verhalen die hij vertelt. Zo zingt hij mooie Nederlandse liedjes, maar ook eigen vertalingen van Engelstalige liedjes. De muzikale begeleiding wordt gedaan door Robert Stoop.
 
Only Ferry is maar tijdelijk te zien, dus kijk snel op https://ndm-theaterproducties.nl/producties/only-ferry.html voor speellijst en tickets.

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025