Musicalnieuws.nl

Eindelijk weer een winterrevue. En hij gaat door

De cast van de Winterrevue-Made in Belgium blikt al enthousiast vooruit.

Het publiek heeft er eventjes op moeten wachten, maar deze winter is het weer zover… In Theater Elckerlyc (Antwerpen) beleeft men vanaf 3 december de gezelligste én plezantste avond van het jaar met de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM. Special guest Ingeborg staat te popelen om een spetterende show te presenteren, samen met de vaste ploeg aan solisten. En die solisten… die hebben alvast een boodschap het publiek. of klik hier voor de video
DE WINTERREVUE GAAT DOOR.
De WINTERREVUE gaat door, uiteraard met enkele maatregelen die we nog even moeten volgen: het tonen van een Covid SafeTicket aan de inkom en het dragen van een mondmasker in het theater. 
De revue zelf blijft een spektakel zoals men van het team van de Winterrevue gewend is: veel ambiance, humor, muziek, dans, een schitterend ensemble en een live orkest onder leiding van Eric Melaerts. En wie tijdens de pauze of na de voorstelling met zijn/haar gezelschap wil napraten, kan een tafel reserveren in onze grote gezellige feestzaal om dat te doen. Zo biedt Theater Elckerlyc de garantie op een zorgeloos en ontspannen avondje uit!   Tijd om elkaar terug te ontmoeten in het theater, met de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM!
 
 
PRAKTISCHE INFORMATIE - WINTERREVUE - MADE IN BELGIUM WINTERREVUE vanaf 3 december 2021 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.   Regie & concept: Stany Crets Choreografie: Eva Scheffers, Oonagh Jacobs, Steven Savelkoels Live orkest: o.l.v. Eric Melaerts Met: Ingeborg, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Helle  Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke Ballet: Barbara De Winter, Samantha Lernout, Kenny Verelst, Gian Schrouff, Eva Neys en Jasper Van Huigevoort Orkest: Peter Ryckeboer, Pieter Van Malderen, Alain Verriest, Matthias Standaert
  • Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
  • Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)
  • Data: vanaf vrijdag 3 december 2021 
Geniet voor de voorstelling van een feestelijk menu in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Natuurlijk houden wij rekening met alle veiligheidsrichtlijnen zodat deze voorstelling covid safe kan doorgaan.