Musicalnieuws.nl

Draai zelf aan de knoppen van Efteling-attracties in De Grote Efteling Koekoekshow

Vanaf oktober presenteert de Efteling een gloednieuwe theaterproductie: De Grote Efteling Koekoekshow! Een nieuwe, interactieve voorstelling speciaal voor nieuwsgierige kinderen tussen de 8 en 12 jaar

Éindelijk kun je als bezoeker van de theatershow met eigen ogen zien hoe het er achter de schermen bij de Efteling aan toegaat! De Grote Efteling Koekoekshow gaat tot en met mei 2022 op tournee langs Nederlandse en Belgische theaters. Tickets zijn vanaf 15 juni te koop bij de verschillende theaters.

Speciaal voor 8 tot 12-jaren
Sandra in ’t Groen, Creatief Conceptspecialist Entertainment Efteling, vertelt enthousiast: “Met onze nieuwe productie De Grote Efteling Koekoek Show duiken we in de wereld van 8 tot 12-jarigen. We kiezen daarbij voor een theatervorm die aansluit bij hun behoeften. Anders dan de traditionele vorm van theater die de Efteling eerder hanteerde in haar producties, gaan we nu met het publiek op onderzoek uit en beleven samen een avontuur vol spanning en grappen. Met humor, experimenten en interactie zorgen we ervoor dat het een uniek en memorabel theaterbezoek wordt, waaraan bezoekers actief kunnen deelnemen en een heel bijzonder kijkje achter de schermen van de Efteling krijgen. Bezoekers van de voorstelling ontdekken wat de directeur van de Efteling zoal doet en krijgen een show voorgeschoteld waarin niets is wat het lijkt.”
 
De Grote Efteling Koekoekshow
Duimpjes omhoog, want bezoekers aan de voorstelling zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar wij hebben geluk! Hij is er nog niet, maar we zien al iets bijzonders op het toneel. Knoppen, hendels, beeldschermen…waar we natuurlijk niet aan komen. Toch?
 
Ben jij nieuwsgierig, houd je van een goeie grap, ga je graag de strijd aan en ben jij altijd in voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste interactieve theatershow van de Efteling. Een voorstelling waarin niets is wat het lijkt. Je wordt er gewoon koekoek van!

Creatief team
Script: Jasper Verheugd i.s.m. Efteling
Regie: Jasper Verheugd
Artdirector: Robert-Jaap Jansen
Muzikale leiding: René Merkelbach
Decorontwerp: Joris van Veldhoven
Kostuumontwerp: Carla de Kroon
Lichtontwerp: Wim Dresens
Geluidsontwerp: Jeroen ten Brinke
Technische productie: Jeroen Frijters
Creatief Conceptspecialist Entertainment: Sandra in ‘t Groen
 
Waar en wanneer
De Grote Efteling Koekoekshow is tot en met mei 2022 te zien in 34 theaters in Nederland en 5 in België. De première is op zondag 10 oktober in het Parktheater in Eindhoven. Voorstellingen zijn op zaterdag en zondag om 13.30, 16.00 en/of 19.30 uur en duren ongeveer 75 minuten. De theatershow is speciaal geschreven voor de doelgroep 8 tot 12 jaar, maar is leuk voor de hele familie. Meer informatie op www.efteling.com/koekoek, actuele data en tijden vind je op de websites van de theaters.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025