Musicalnieuws.nl

Doornroosje van B&M Entertainment, het bekende sprookje in een bekend, maar nieuw jasje

Op zondag 5 november stond Doornroosje van B&M Entertainment tweemaal in een uitverkocht Stadstheater in Zoetermeer.

Lars Bosman opende de show & betoverde het publiek als hoofdlakei Theodoor met zijn meeslepende performance en zuivere zang. Het ensemble, met krachtige stemmen, nam de aanwezigen volledig mee in het verhaal. De geboorte van Doornroosje werd groots gevierd, met de schitterende vertolking van de drie goede feeën: Stefanie Roland, Tessa Sterk & Eveliene Casteleine. Elk kind kreeg bij binnenkomst een toverstafje en de magie bereikte een hoogtepunt toen de feeën hen vroegen hun stafjes te gebruiken, wat resulteerde in een betoverend moment met meer dan 700 toverstafjes in de lucht. Het ensemble betrok het publiek op bijzondere wijze bij de show.
 
Kayleigh Veltrop, als Diadora, bracht humor en indrukwekkende vocale prestaties, waardoor ze de magie van het geboortefeest verstoorde. Tien jaar later vierde Doornroosje haar tiende verjaardag met Lara van Zweden als de slimme en nieuwsgierige kleine Doornroosje, wiens vocale talent het publiek betoverde. Naast Lara speelden er deze show nog twee andere kinderen mee, Jordi bracht de kleine Jonathan tot leven en speelde een liefdevolle, zachtaardige vriend voor Doornroosje. Quinn speelde de ondeugende jonge Prins Maurice en was een pittige partij voor de prinses
 
In de aanloop naar Doornroosjes achttiende verjaardag werden alle spinnenwielen in het koninkrijk verzameld en verbrand om het gevaar te voorkomen. Diadora had echter nog een speciaal cadeau: het kleinste spinnenwiel, heirdoor viel het hele koninkrijk in een 100 jaar durende slaap.

In de tweede akte betrok Theodoor de zaal om de koning wakker te schreeuwen, waarna Prins Maurice, gespeeld door Taco Snelleman, op humoristische wijze het toneel betrad. Uiteindelijk bleek hij niet de ware voor Doornroosje te zijn. Jonathan, gespeeld door Mitchell van Rijn, bekende zijn liefde voor Doornroosje en moest de draak verslaan voordat hij haar kon kussen. Na het verslaan van de draak werd Doornroosje wakker gekust door Jonathan en de voorstelling eindigde met een feestelijke bruiloft die het hele koninkrijk samenbracht. Een prachtig einde van een betoverende voorstelling.

Dit markeerde het debuut van B&M Entertainment en wat voor een debuut! De première van hun allereerste productie was een adembenemende voorstelling, met een schitterend decor, prachtige kostuums en een indrukwekkende cast. Dit veelbelovende begin voorspelt een briljante toekomst voor deze producent!

Door Quinty Jasmijn

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025