Musicalnieuws.nl

Disney’s Beauty and the Beast jr. naar Schouwburg De Meerse

Op zondag 12 juni presenteert Musical 2.0 een van de bekendste musicals aller tijden in de grote zaal van Schouwburg De Meerse: Disney’s Beauty and the Beast jr. Al maandenlang bereidt de 28-koppige cast zich voor op de voorstellingen. Met de betoverende muziek van Alan Menken en prachtige vormgeving belooft het een bijzondere voorstelling te worden voor de hele familie!

Gebaseerd op de gelijknamige Disney-film uit 1991 vertelt Beauty and the Beast het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. 
 
Disneys Beauty and the Beast jr. Is geschikt vanaf 6 jaar en speelt op zondag 12 juni twee keer in de grote zaal van Schouwburg De Meerse. Er is een voorstelling om 13.00 uur en om 16.00 uur. Tickets zijn te reserveren via de website van Schouwburg De Meerse: www.demeerse.nl en Musical 2.0 via www.musical.nl.  

Producties Musical 2.0 - 2024/2025