Musicalnieuws.nl

Debuutmusical Jabber 'Naar de top zonder knappe kop'

Vanuit een gezamenlijke passie voor musical en de wens om amateurmusical een podium te bieden in Arnhem, is Jabber in december 2016 opgericht. Na maanden voorbereiding zijn in mei 2017 audities gehouden en kwamen mensen uit allerlei windstreken hun talenten tentoonstellen. Het creatief team heeft samen met een enthousiaste cast van 15 man hard gewerkt en het eindresultaat laten we graag aan iedereen zien!

De debuutmusical van Jabber zit vol humor, vrolijkheid en swingende muziek. Het verhaal gaat over Ferdinand; een vrolijke jongeman die zijn weg probeert te vinden in het bedrijfsleven. Zijn missie is om de carrièreladder te beklimmen, maar het liefst zonder moeite te doen. Een onmogelijke missie… of toch niet? Op zijn eerste dag vindt Ferdinand een mysterieuze gadget die hem belooft zonder moeite naar de top van het bedrijf te gaan. Tijdens deze tocht ontrafelen er geheimen en ontpoppen collega’s zich tot vrienden en vijanden. Maak kennis met onder andere zijn geliefde, een jaloerse collega, een gestreste manager, een directeur met een geheim, een mysterieuze bedrijfsarts en gezellige secretaresses. De weg naar de top lijkt makkelijk te gaan, totdat zijn collega’s Ferdinand in de smiezen krijgen. Lukt het Ferdinand om zijn missie te volbrengen?

Na maanden repetities vol zanglessen, het ontwikkelen van eigenaardige karakters en een heleboel regieaanwijzingen is het bijna zover. De bureaus en bureaustoelen die het decor voor deze musical vormen, staan al een tijdje in de schuur en de kledingrekken zijn al goed gevuld met kantoorwaardige outfits. De kersverse groep staat te trappelen om voor het eerst gezamenlijk het podium op te gaan en kan niet wachten om een spetterende voorstelling neer te zetten!

De musical ‘Naar de top zonder knappe kop’ is te zien in Theater de Leeuw te Arnhem op 13, 14 en 15 april 2018. Kaartjes zijn te bestellen via www.jabbertheater.nl/kaartverkoop. We hopen jullie te mogen verwelkomen!