Musicalnieuws.nl

De nieuwste voorstelling van Op sterk water: Hotel is hilarisch cabaret op topniveau

De improvisatieshow Hotel ging op zaterdag 18 november in première in het Diligentia in Den Haag en MusicalNieuws was hierbij aanwezig.

Hotel wordt geheel gecreëerd met de onderwerpen die de bezoekers, op verzoek van de crew roepen vanuit de zaal. Gevoelige onderwerpen, lachwekkende onderwerpen, de meest uiteenlopende zaken komen aan bod.
Direct bij aanvang van de voorstelling worden aan de bezoekers vragen gesteld omtrent actuele problematiek in de stad. Dat maakt iedere voorstelling eenmalig en uniek.
Dat gecombineerd met persoonlijke verhalen, kwetsbare zaken: alles komt regelmatig terug in de voorstelling. Wisselende kostuums, improviserende muziek verzorgd door de pianist, prachtig gezongen stukken, niets ontbreekt aan dit programma.Dit concept zorgt voor een avond lachen, gieren en brullen! 

Sinds 1999 is Daniel Koopmans de zakelijk en artistiek leider en samen met Steyn de Leeuwe, Dave Luza en Tim Zeegers, vormen zij de cast van Op Sterk Water. Roemer van der Steeg is de pianist die voor de muzikale omlijsting zorgt.

Door: Yvonne Zwarts

Producties Musical 2.0 - 2024/2025