Musicalnieuws.nl

De nieuwe K3-Show ‘Vleugels’ barst van de positiviteit en liefde

De nieuwe K3-Show ‘Vleugels’ was afgelopen zaterdag eindelijk voor het eerst te zien in Nederland. Het is, na de succesvolle ‘Kom Erbij!-tour’ de tweede K3-show met nieuw lid Julia Boschman, en ze voelt zich nu al als ‘Een Visje In Het Water’, wat ook gelijk het openingsnummer was van deze spectaculaire nieuwe show.

Deze nieuwe K3-Show voelt enerzijds als een spectaculair ‘Katy Perry’-achtig concert, met dansers, ongekend veel kostuumwissels, stunts en een licht-scenografie waar je ‘u’ tegen zegt. Een show waar ook elke volwassen in de zaal door wordt omver geblazen. Anderzijds zitten er ook veel leuke simpele scènes en een grappig verhaal waardoor de allerkleinsten ook mee zijn. Deze afwisseling is prettig, en zorgt dat mensen van alle leeftijden helemaal uit hun plaat kunnen gaan. Ook de nummerkeuze is hier geweldig over nagedacht, in razendsnelle en slim gevonden medley’s wisselen de nummers van de ‘nieuwe’ K3 zich steeds af met oude klassiekers zoals ‘Hippie Shake’, ‘Oma’s aan de top’ en ‘Teleromeo’.
 
Diego González-Clark, die we kennen van vele musicals, de Videoland-zoektocht ‘Prince Charming’ en (voor de echte K3-fans) als ober in de eerdere K3-film: ‘K3 Love Cruise’, speelt de rol van Mike de Engel, die zijn vleugels is kwijtgeraakt onderweg uit de engelenwereld en die, tussen de nummers van K3 door, stiekem probeert terug te vinden. Aan hem de taak om de voorstelling aan elkaar te praten, en de kinderen, terwijl de dames van K3 zich omkleden, te vermaken. Dat doet hij geweldig en zeer komisch. Hij maakt echt contact met de zaal, en hij weet alle kinderen stil te krijgen, wanneer hij vertelt over hoe hij anders is dan andere engelen, omdat hij maar één echte vleugel heeft, en de andere zelf heeft moeten maken, en dat het oké is om anders te mogen zijn. Een mooie boodschap die perfect past in deze K3-show.
 
Verder was deze K3-Show een extra bijzondere voor Hanne, Marthe en Julia omdat ze door Diego werden verrast met een Platina Ticket. Dat betekent dat er voor deze Vleugels-tour al meer dan 100.000 tickets zijn verkocht. En waarom is tijdens deze voorstelling glashelder geworden: Omdat deze show super strak in elkaar zit, alle vormen van spektakel in zich heeft, en bijna uit elkaar barst van de positiviteit en liefde, die alle kinderen en volwassenen wel kunnen gebruiken. De Vleugels-tour is dus een gigantisch feest en daarnaast ook een gigantische hit, waar je je kind, je neefje of nichtje (en misschien zelfs jezelf) een groot plezier mee doet door er naar toe te gaan.

Door: Mats Hoogland

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025