Musicalnieuws.nl

De nieuwe familievoorstelling van Jongerentheater Quint: PETER VÒÒR PAN

“Toen ik een kleine jongen was, droomde ik van vliegen”

Het theaterseizoen 2016-2017 start voor Jongerentheater Quint op zaterdag 9 september in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel met de première van PETER VÓÓR PAN (4+).
Om 19.30 uur gaat het doek voor het eerst op voor deze vrolijke en ontroerende familievoorstelling over kinderen die zich leren verweren tegen mooie praatjes van hebzuchtige volwassenen. Gespeeld, gezongen en gedanst door 39 jongeren uit de regio.

De spelers hebben de afgelopen maanden een intensieve repetitieperiode achter de rug. In de laatste week van de zomervakantie wordt nog volop gerepeteerd en zal de laatste hand worden gelegd aan deze vrolijke voorstelling. Daarna bezoeken ruim 2500 scholieren de schoolvoorstellingen in het kader van cultuureducatie.
 
Ga met ons mee op ontdekkingsreis! Wie is Peter Pan en wat maakt dat hij kan vliegen? Hoe wordt kapitein Haak zijn grote tegenstander? En wat hebben Tijgerlelie en Tinkelbel gemeen?
 
PETER VÓÓR PAN is te zien in het Isala theater op zaterdag 9 september om 19:30 uur en zondag 10 september om 15:00 uur. Kaarten kosten € 15,- of € 12,- (tot en met 17 jaar) inclusief garderobe en consumptie. Reserveren via www.isalatheater.nl

Vervolgens is de voorstelling te zien in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel op zaterdag 23 september, aanvang: 15.00 en 19.30 uur.
In oktober is de voorstelling te zien in Theater Swanla in Zevenhuizen (Zuidplas) op zondag 1 oktober, aanvang 15.00 uur.
Reserveren voor De Tuyter en/of Theater Swanla via www.jongerentheaterquint.nl.

De laatste voorstellingen is te zien in het Hofpleintheater in Rotterdam op zondag 5 november om 15:00 uur. Kaarten zijn te reserveren op www.hofpleintheater.nl

Scholen reserveren voor de schoolvoorstellingen via www.jongerentheaterquint.nl.

Het doel van Jongerentheater Quint is ruimte creëren voor culturele ontwikkelingen voor en door jongeren.