Musicalnieuws.nl

De nieuwe familievoorstelling van Jongerentheater Quint: ALLEEN OP DE WERELD

Het theaterseizoen 2017-2018 start voor Jongerentheater Quint op 8 september in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel met de première van ALLEEN OP DE WERELD (4+). Om 19.30 uur gaat het doek voor het eerst op voor deze mooie en ontroerende familievoorstelling over het leven van de achtjarige vondeling Rémi. Gespeeld, gezongen en gedanst door 38 jongeren uit de regio.

De spelers hebben de afgelopen maanden een intensieve repetitieperiode achter de rug. In de laatste week van de zomervakantie wordt nog volop gerepeteerd en zal de laatste hand worden gelegd aan dit opmerkelijke feel good verhaal. Daarna bezoeken ruim 2500 scholieren de schoolvoorstellingen in het kader van cultuureducatie.
 
Beleef het verhaal van de jonge Rémi die door zijn pleegvader wordt verkocht aan de oude straatmuzikant Vitalis. Met het aapje Jolie-Coeur en de honden Capi, Dolce en Zerbino trekt hij als rondreizend artiest door het keiharde Frankrijk van 1870 heen.
Een ontroerende zoektocht van een kleine jongen op zoek naar zijn familie
ALLEEN OP DE WERELD is te zien in het Isala theater op zaterdag 8 september om 19:30 uur en zondag 9 september om 15:00 uur. 
Kaarten kosten € 15,- of € 12,50 (tot en met 15 jaar) inclusief garderobe en consumptie. Reserveren via www.isalatheater.nl
Vervolgens is de voorstelling te zien in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel op zaterdag 15 september, aanvang: 15.00 en 19.30 uur. 
De voorstelling is ook te zien in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen (Zuidplas) op zondag 30 september, aanvang 15.00 uur. 

Reserveren voor De Tuyter en/of Dorpshuis Swanla via www.jongerentheaterquint.nl
De laatste voorstellingen zijn te zien in het Hofplein Theater: De Entree in Rotterdam op zaterdag 10 en zondag 11 november om 15:00 uur. Kaarten zijn te reserveren op www.hofpleintheater.nl
Scholen kunnen reserveren voor de schoolvoorstellingen via www.jongerentheaterquint.nl.
Het doel van Jongerentheater Quint is ruimte creëren voor culturele ontwikkelingen voor en door jongeren.