Musicalnieuws.nl

De Jonge Stem speelt 10 en 11 november in de Stadsschouwburg Velsen

Met ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’, de Pulitzer Prize en Tony Award winnende musical, gaat de Jonge Stem na het succes van West Side Story dit jaar voor een musical met een knipoog. Een knipoog naar het bedrijfsleven, de jaren 60 en de toenmalige heersende dubbele moraal. Een eenvoudige glazenwasser, J. Pierrepont Finch, probeert via de aanwijzingen van een boek ongemerkt en zonder al te veel moeite op te klimmen naar de top van de bedrijfsladder. En in een wereld waar niemand echt lijkt te weten wat de ander eigenlijk doet, lijkt dat ook nog eens te lukken. Of toch niet? Laat u verassen door een musical met humor, liefde en aanstekelijke nummers!

De Jonge Stem is een jeugdmusicalgroep in de IJmond voor jongeren van 12 tot en met 22 jaar. Onder leiding van een artistiek team oefenen de enthousiaste talenten zang, dans en toneelspel. Het resultaat hiervan zijn twee mooie voorstellingen die jaarlijks in november in de Stadsschouwburg Velsen worden uitgevoerd. Recente voorbeelden van musicals die door De Jonge Stem op de planken zijn gebracht zijn: West Side Story, The Wiz, Legally Blonde, Fame, Urinetown, en Our House.

De Jonge Stem speelt “How to Succeed in Business Without Really Trying’ op 10 en 11 november 2017 in de Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden. Kaarten zijn verkrijgbaar via Stadsschouwburg Velsen.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025