Musicalnieuws.nl

De JeansTeenz kunnen echt dansen en zingen

Tijdens de jubileumshow van Jeans op 28 september j.l. kregen we al een klein voorproefje, maar op zaterdag 10 oktober waren we getuige hoe de JeansTeenz kunnen dansen en zingen en we waren behoorlijk onder de indruk.

De groep bestaande uit 22 talentvolle tieners vormen de cast van deze JeansTeenz en ze hebben zeker allen de capaciteiten om de nu bekende sterren als onder andere Tony Neef, Antje Monteiro, Pearl Jozefzoon, John Vooijs en Sophia Wezer op te volgen.
 
De talenten zijn: Alanis Blom, Anne Homburg, Davey Busman, Lieke Van Loon, Manou Jue Cardoso, Maria Piël, Sterre Kaiser, Yanaiza Helder, Jaleesa Goris, Leon Liefers, Mirthe Gül, Pieter Berry, Roos Luijtelaar, Sterre Koning, Sterre Van Woudenberg, Sydney Tros, Amber De Rooij, Aylinn Verhoeven, Eefje Edwine Jansen, Luana Khelashvili, Luuk Bossers en Rowi Kuipers.
Deze groep is verdeeld in 3 groepen, zodat niet alle Teenz alle show hoeven te spelen.
 
Spelen in een show van Jeans betekent niet alleen dat je moet kunnen zingen, nee een Jeansshow zonder dans is niet echt denkbaar en wat te denken van Humor? Natuurlijk is een Jeansshow geen echte Jeansshow zonder een flinke dosis humor, daarom wordt ook dit van de JeansTeenz verwacht! Het bijzondere is dat deze groep Teenz alle disciplines beheersen ook echt beheersen!
Hierdoor is JeansTeenz ook een echte professionele show maar dan gespeeld door Tieners!
 
Respect voor deze JeansTeenz en zij verdienen het zeker ook om deze show voor uitverkochte zalen te spelen. Doordat ze touren komen ze zeker ook bij jou in de buurt, dus kijk op de speellijst en ga dit zien!
 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025