Musicalnieuws.nl

De internationale hitmusical SIX gaat vrijdag in voorverkoop

Na Londen en New York veroverd te hebben, komt de hitmusical SIX voor twee weken naar DeLaMar in de originele Engelstalige versie! Als echte musicalfan mag je deze voorstelling niet missen, vandaar dat we je graag attenderen op de voorverkoop die a.s. vrijdag om 18:00 uur start.

Over SIX In SIX pakken de zes ex-vrouwen van de Britse koning Henry VIII de microfoon en vertellen ze – eindelijk – hun verhaal. Aan de hand van spetterende nummers geïnspireerd door popiconen als BeyoncéAdele en Ariana Grande probeert elke queen te bewijzen dat zíj het toch wel het zwaarst had met ‘de meest beruchte ex van het afgelopen millennium’. De zes indrukwekkende queens, een volledig vrouwelijke band en een award winnende soundtrack met meer dan 100 miljoen streams op Spotify zorgen ervoor dat stilzitten bij SIX werkelijk onmogelijk is. Voorverkoop Zet het in je agenda: de voorverkoop van SIX start vrijdag om 18:00 uur (SIX o’clock). Vanaf dan kun je via onderstaande button je kaarten boeken. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar in deze voorverkoop, zorg dus dat je er op tijd bij bent!
BESTEL KAARTEN
 
De muziek uit <i>SIX</i>
 
De muziek uit SIX
De soundtrack van SIX is overladen met awards en ontzettend populair op social media en streamingsplatforms. En als je de nummers hoort, snap je wel waarom!
LUISTER DE MUZIEK

Producties Musical 2.0 - 2024/2025