Musicalnieuws.nl

De Graaf & Cornelissen Entertainment wenst iedereen fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar

De theaters staan grotendeels leeg maar de spirit bij theatermakers blijft overeind. Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen zijn meer dan trots op een aantal castleden uit de musicalproducties Titanic en de Rocky Horror Show, die speciaal voor Kerst en Oud en Nieuw een eigen versie van het lied ‘Oh Holy Night’ hebben ingezongen. De jonge talenten die aan dit nummer hebben meegewerkt zijn Esmée Dekker, Julia Berendse, Linda Verstraten, Juliette van Tongeren, Samir Hassan, Martijn Vogel, Brecht van Arnhem en David van den Tempel, die ook de regie deed.

Artistiek directeur Hans Cornelissen: “Natuurlijk is het waardeloos dat er niet gespeeld kan worden in deze periode. Titanic kwam zes dagen na de succesvolle galapremière stil te liggen. Dat geldt ook voor de Rocky Horror Show, die met een ware sterrenregen na de première in het Internationaal Theater Amsterdam bezig was met een triomftocht door het land.

Acht castleden van deze twee producties sloegen de handen ineen om toch iets moois te kunnen doen voor de feestdagen, waarop zij normaal gesproken op de podia van de theaters zouden staan. Samen regelden ze een studio, camera’s, licht, arrangementen en waren ook zelf verantwoordelijk voor de styling. En het DeLaMar Theater was zo gastvrij om de deuren te openen voor de opnames van de speciale video die bij dit lied hoort.
Het is een clip die Ruud de Graaf en ik met bijzonder veel genoegen inzetten als officiële Kerst/Nieuwjaarsgroet van De Graaf & Cornelissen Entertainment“.

Kijk HIER voor de video: https://youtu.be/BRbneasg4rA

Producties Musical 2.0 - 2024/2025