Musicalnieuws.nl

‘De Fransse Eijkel speelt, De Fransse Eijkel speelt' in reprise

Cabaretduo DE FRANSSE EIJKEL gaat komend theaterseizoen in reprise met haar succesvolle voorstelling DE FRANSSE EIJKEL speelt, DE FRANSSE EIJKEL speelt. De productie - onlangs bekroond met de Rabo Talent Award - is in seizoen 2018/2019 opnieuw in theaters door heel Nederland te zien. De regie van de voorstelling is in handen van Kees Prins (o.a. Jiskefet, Overspel).

DE FRANSSE EIJKEL speelt, DE FRANSSE EIJKEL speelt is een absurdistische en dynamische cabaretperformance vol maffe danspasjes, eigenaardige muziekjes, briljante parodieën, excentrieke scènes en treurige figuren.
 
Het duo bestaat uit Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg, beiden winnaar van de Jos Brink Genesius Penning. In 2016 veroverden DE FRANSSE EIJKEL de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, waarna het duo afgelopen theaterseizoen met hun eerste avondvullende voorstelling in de Nederlandse theaters stond. Pers en publiek waren laaiend enthousiast.
 
DE FRANSSE EIJKEL toert tot en met april 2019 door heel Nederland met hun voorstelling DE FRANSSE EIJKEL speelt, DE FRANSSE EIJKEL speelt.
 
Bekijk de actuele speellijst op www.defransseeijkel.nl.
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025